Hier kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt en kunnen discussies worden gestart.

Uw E-mail adres is verplicht maar wordt niet getoond in het bericht.

Schrijf een nieuw bericht voor ons gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen bewaren we uw IP adres.
Wij behouden ons het recht om te wijzigen, of te verwijderen.
12 berichten.
Rijkers Rijkers schreef op 02/09/2018 om 19:21:
Ben op zoek naar banden van een motorfiets uit 1946.Weet iemand adressen voor dit soort dingen ? Hoor het graag .
Admin-antwoord door: jan soelen
Jazeker, motorbeurs ROSMALEN.
chevypibe chevypibe schreef op 05/08/2018 om 09:01:
Powerdynamo voor de JLO M2 X 125. Hallo, Ik heb problemen met mijn conventionele noris onsteking/dynamo. Ik zit te denken aan een powedynamo = alles in één. Maar er zijn bijna evenveel voorstanders als tegenstanders. Zou zowel een voorstander als een tegenstander mij uit kunnen leggen om wel of niet een powerdynamo te monteren. De forse prijs ben ik van op de höogte. Peyer.
Dijkslag Dijkslag schreef op 06/07/2018 om 21:11:
Beste allemaal ,ik heb een mooie Sparta victoria en daar zoek ik een paar knie rubbers voor de mijne zijn hard en uitgedroogd wie weet er een paar of heeft ze te koop ik hoor het graag gr Gait
peter peter schreef op 11/06/2018 om 19:47:
Hallo Marco, de Sparta plusdag is net geweest. daar stonden we met al onze onderdelen, mogelijk ook met schakelaars. De eerst komende gelegenheid zal in de komende Spartaan staan. wil je eerder? dan kun je vragen bij B.R.A.M motoren in Rijswijk, meestal heeft hij er 1 of meer op voorraad. groet Peter
peter peter schreef op 11/06/2018 om 19:43:
Hallo Henk Boutensets voor een victoria zijn niet voorradig maar we gaan er een aantal laten maken Heb je nog interesse? Mail me dan, mijn gegevens staan bij clubinfo/ bestuur. Groet Peter Verkleij
marco breve marco breve schreef op 10/06/2018 om 10:54:
hallo ik heb een sparta victoria uit 1952 en daar is het contactslot van stuk wie kan mij vertellen waar ik deze eventueel nieuw of gebruikt kan krijgen bvb dank
Henk Rijneveld Henk Rijneveld schreef op 10/04/2018 om 22:27:
Ik ben op zoek naar RVS lenskopschroeven M7 met zaaggleuf, voor het zijdeksel van het Victoria motorblok Lengte 65mm. Ook wel genaamd verzonken bolkopschroef M7 X 65. Minimaal 20 stuks voor 2 motorblokken. Wie weet waar ik die kopen kan?
Wim Wim schreef op 02/04/2018 om 12:41:
Beste Wessel, Op onze ledenpagina staat alle informatie en werkplaats handboeken. Maar die zijn alleen gratis beschikbaar voor leden. Onderdelen kun je als lid verkrijgen op onze onderdelendag (wanneer beschikbaar) en op onze clubdag bij de Sparta fabriek in mei( zie de agenda op deze site) Wim
Wessel Smit Wessel Smit schreef op 31/03/2018 om 23:22:
Ik ben onlangs in het bezit gekomen van een Sparta Villiers 200, geheel compleet in onderdelen. Nou ben ik benieuwd of er van deze motorfiets een werkplaatshandboek en/of een onderdelenboek zijn? En zo ja, weet iemand hoe ik daar aan kan komen? Verder ben ik nog opzoek naar een net koplampglas (diameter ong. 16.5 tot 17 cm) en een net zweefzadel met bevestiging. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt!
joost joost schreef op 01/02/2018 om 16:26:
Hoeveel ml olie moet er totaal in een villiers blok 200cc? Antwoord door J. v. Soelen. Bovenop de versnellingsbak zit vóór de olie vuldop moer een olie pijlstok. Onderaan deze pijlstok zit een platte kant en dat is de hoogte/hoeveelheid. SAE130 olie moet erin!.
GeorgeD GeorgeD schreef op 29/01/2018 om 18:47:
Wie kan mij helpen aan een werkplaats handboek voor de sparta 250SL met 1 cilynder Victoriablok.
webmaster webmaster schreef op 28/12/2017 om 11:46:
Beste Spartanen, Na een mislukt forum met veel spam probeer ik het nu met een gastenboek wat beter beveiligd is. Maak er gebruik van daar wordt de site levendiger van en wordt het contact met geïnteresseerden beter.