Lid worden van de Sparta motorclub

De Sparta Motorclub is opgericht in 1993 en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland onder nummer 40483317. Jaarlijks worden er verschillende toerritten georganiseerd en wordt er gezamenlijk meegedaan aan verschillende door anderen georganiseerde activiteiten. Er is een clubdag en/of onderdelendag(en). Voor haar leden heeft de club documentatie beschikbaar en er is technische informatie te verkrijgen. Het clubblad ‘De Spartaan’ verschijnt vijfmaal per jaar.
De club kent clubleden, donateurs en gezinsleden. Donateurs betalen ten minste de jaarlijkse contributie van € 22,50 Voor gezinsleden geldt een jaarlijkse contributie van € 5 Voor alle drie geldt een eenmalig inschrijfgeld van € 2,50. Voor clubleden geldt het onderstaande:
Wordt men tussen 1 januari en 30 juni clublid dan bedraagt de verschuldigde contributie voor dat jaar inclusief inschrijfgeld € 25,00.  Tussen 1 juli en 31 december betaalt men voor het lopende jaar 50% van de contributie plus inschrijfgeld, totaal € 13,75.
Betaling geschiedt door overmaking op giro NL25INGB0004935221 t.n.v. Sparta Motorclub Nederland te Apeldoorn, o.v.v. ‘contributie’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)