Sparta modellenpagina

Op deze pagina ziet u alle modellen die door Sparta zijn gemaakt. U kunt uw eigen Sparta motorfiets erbij laten plaatsen zonder vermelding van naam of adres. De Sparta hoeft niet gerestaureerd te zijn of te rijden, alles is mooi. Ook hoeft u geen lid te zijn om een foto te laten plaatsen. Stuur de foto per mail in een zo groot mogelijk formaat naar spartamodellen@spartamotorclub.nlof geef een foto aan één van onze bestuursleden bij een tourrit of andere gelegenheid. Eventueel krijgt u de foto retour als dat is gewenst.Veel kijk plezier en stuur vooral foto’s in.

Dutch Dutch English English French French German German Indonesian Indonesian Swedish Swedish