Onderdelendag Nagele

Sale

Onderdelendag voor leden – zaterdag 5 november
SALE – SOLDEN – OPRUIMING

Ja, u leest het goed; het onderdelenfonds houdt opruiming! De hoeveelheid onderdelen groeit namelijk uit zijn jasje. In de loop der jaren zijn vele onderdelen en gestrande restauraties in het onderdelenfonds terecht gekomen en onlangs is ook nog een behoorlijke hoeveelheid mooie onderdelen aangeschaft uit de nalatenschap van Gerhard Holtman.

Aangezien vele onderdelen een motor maken, zal o.a. worden geprobeerd om bouwpakketten samen te stellen tegen een schappelijke prijs. Leuk als restauratieproject in de winter of voor onder de kerstboom voor een aanstaand clublid…

Dus bent u nog op zoek naar dat ene onderdeeltje, of wilt u een complete motorfiets gaan opbouwen, dan is dit uw kans. Kom lekker snuffelen en spitten in de bakken met onderdelen, er zal best wel iets voor u bij zijn! Heeft u niets nodig, kom dan een lekker bakkie koffie drinken en gezellig bij kletsen met andere leden.

Komt allen naar de Sale van het onderdelenfonds.

Locatie: Johannes Postweg 12, 8308PB Nagele (erf op naar achter rijden)
Let op gewijzigde aanvangstijd: van 12.00 u tot +/- 16.00u
Informatie: Rene Woning tel. 06-15001734

Nb. Deze dag is alleen toegankelijk voor leden van de Sparta motorclub. Het is ook mogelijk om ter plaatse lid te worden van de club.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.