SPARTA 100 jaar Retour d’Elegance

Op vrijdagmiddag 1 september 2017 wil Sparta zijn 100-jarig bestaan o.a. vieren door de inwoners van Apeldoorn te laten zien welke unieke  (gemotoriseerde) tweewielers een eeuw innovatie en techniek heeft opgeleverd in een z.g. Retour d’Elegance.

Dat gebeurt door een korte rit te maken in het centrum van Apeldoorn. De stoet zal bestaan uit alle voertuigen die door de Spartafabriek zijn gefabriceerd dus: fietsen, fietsen met hulpmotor, motorfietsen, bromfietsen, snorfietsen, Spartamets en e-bikes die gemaakt zijn tussen 1917 en 2017 in chronologische volgorde, dus het oudste voertuig voorop.

Ook wij van de Sparta Motorclub willen hierbij uiteraard aanwezig zijn om onze geliefde motorfietsen aan de toeschouwers te tonen.

Daarom roep ik zo veel mogelijk leden op om aan deze historische optocht mee te doen.

De locatie is het stukje Hoofdstraat naast nummer 171, het Röntgenhuis, dat wordt vrijgemaakt  voor deze korte tocht langs het publiek. Aanvang 15.00 uur.

Herman Wijnen – Voorzitter

Aanmelden graag bij mij( Erik) via mail of Whatsapp bv.
erik.van.wijk@hetnet.nl
0629540744