Gewijzigde locatie Snertrit

Snertrit 1 oktober a.s.– gewijzigde startlocatie!

De Sparta motorclub heeft de luxe van een goed geregelde en mooi gevulde agenda. Rit locaties en data worden al vroeg in het jaar vastgelegd, maar in geval van de Snertrit is het in de soep gelopen…. 😉

Helaas is de oorspronkelijke startlocatie van de Snertrit niet beschikbaar op 1 oktober a.s. En aangezien een aantal leden vakanties e.d. al had verplaatst om deel te kunnen nemen aan deze rit, werd besloten tot een andere startlocatie. We wijken uit van Brabant naar het mooie Gelderse Velp.

De gebroeders Van den Berg verrijden graag de samen met u de snertrit door deze mooie omgeving! Start en eindpunt Voetbaldclub DVOV. Vooraf aanmelden gewenst ivm de soep.

Locatie: DVOV Voetbalclub – Sportpark de Pinkeberg, De Pinkenberg 1, 6891 DM Velp (GLD)
Aanvang: 10.00 uur
Informatie: Chris van den Berg, 06-17606657

 

Groet Erik van Wijk