Toch nog een locatie voor de onderdelendag!

Het was even spannend, maar het is alsnog gelukt om een geschikte locatie te vinden voor de jaarlijkse onderdelendag! Dus bent u nog op zoek naar benodigde onderdelen of een mooie Sparta voor onder de kerstboom, noteert u dan onderstaande in uw agenda:
ZATERDAG 16 december – Sparta MC Onderdelendag 2017
Locatie : Wittepaal 214, 1742NW Schagen (NH)
Tijd        : 10.00-16.00
Info       : Rene Woning tel. 06-15001734

De onderdelendag van 2016 was een groot succes, vele onderdelen vonden een nieuwe eigenaar. Het resultaat van sommige sleutelprojecten reed zelfs rond op de Plusdag! Dus of u nu een vlotter zoekt of een compleet restauratieobject; de kans is groot dat u wat van uw gading vindt. Bovendien hebben de heren van het onderdelenfonds de afgelopen tijd weer behoorlijk wat nieuwe vondsten gedaan, dus ligt er ook weer genoeg verse koopwaar tussen.

Kortom; graag tot de 16e december!

Nb. Deze dag is alleen toegankelijk voor leden van de Sparta motorclub. Het is ook mogelijk om ter plaatse lid te worden van de club.