Agenda 2020.

De met een C gemerkte evenementen zijn Clubevenementen van de Sparta MC
De met D gemerkte evenementen is met Deelname door de Sparta MC.
Toevoeging C*en D*= meetellend voor de toercompetitie.
Van de met I gemerkte evenementen is bekend dat individuele Sparta MC leden deelnemen.
Deelnemers aan deze activiteiten zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het in bezit hebben van een geldig rijbewijs, een geldig en bij de motor behorend kenteken en een bij de motor behorende verzekering. De Sparta MC aanvaardt geen enkele verantwoording ten aanzien van overtredingen van bovenstaande- of andere aard.

Beste Spartanen,

Hierbij sturen we jullie onder voorbehoud van eventueel aangepaste Covid  19 regels’ het toerritten programma van de laatste maanden van 2020  van de Sparta motorclub. Vooraf ontvangen jullie van mij nog een mail als reminder. Graag WEL aanmelden i.v.m. de catering e.d. en tot ziens op 1 van de ritten.
Sparta Groet
Erik van Wijk

Zondag16 augustus
Alblasserwaardrit

Locatie: cafe restaurant Het Raadhuis/ Smoutjesweg 3/ 2977AR Goudriaan.
Aanvang: koffie vanaf 10.00 uur en start om 11.00 uur.
Entree:
Informatie: aanmelden bij de fam Rijneveld h.rijneveld@hotmail.com
Telefoon: 0645530074
Bijzonderheden: Ons wordt verzocht de auto’s met aanhanger niet op het parkeerterrein van het restaurant te plaatsen. Wij hebben gezien dat er aan de overkant van de provinciale weg wel ruimte is voor 8 tot 10 auto’s met aanhanger. Is er te weinig ruimte dan kan er een kilometer verderop geparkeerd worden langs de weg De Heuvel ook in Goudriaan. Graag even een E mail of telefoontje wie er mee gaan, om de restaurants een idee van deelname te geven.
Er is een bezemwagwen aanwezig.

Zondag 6 september
Oost Drentherit (C)

Locatie: Familie Braxhoven/ Schoolstraat 5/ Bovensmilde.
Aanvang: Koffie vanaf 10.00 uur en start om ca 11.00 uur
Informatie: aanmelden via 0623567027
Bijzonderheden:

Zondag 20 september
Twenterit (C)

Locatie: restaurant De Kroon/ Taets van Amerongen straat 15/7475BT Markelo.
Aanvang: koffie vanaf 10.00 uur en start vanaf 11.00 uur.
Informatie: info volgt nog
Bijzonderheden: We gaan rijden onder leiding van Gerrit Krijgsman en graag aanmelden op Spart.twenterit@gmail.com

Zondag 4 oktober
Snertrit

Locatie: Start vanaf het bekende Sportterrein te Rozendaal.
Aanvang: koffie vanaf 10.00 uur en start vanaf 11.00 uur.
Informatie: adres volgt nog
Bijzonderheden: olv Chris van de Berg