Agenda 2022.

De met een C gemerkte evenementen zijn Clubevenementen van de Sparta MC
De met D gemerkte evenementen is met Deelname door de Sparta MC.
Toevoeging C*en D*= meetellend voor de toercompetitie.
Van de met I gemerkte evenementen is bekend dat individuele Sparta MC leden deelnemen.
Deelnemers aan deze activiteiten zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het in bezit hebben van een geldig rijbewijs, een geldig en bij de motor behorend kenteken en een bij de motor behorende verzekering. De Sparta MC aanvaardt geen enkele verantwoording ten aanzien van overtredingen van bovenstaande- of andere aard.

Zondag 21 Augustus
Eerbeekrit

Beste Spartanen, hierbij de info over de Eerbeekrit.

Wanneer u zich opgeeft kunt u aangeven dat u met de overige leden van de Sparta motorclub wilt mee rijden, dan vertrekken we achter elkaar zonder tussenkomst van andere voertuigen, is misschien wel zo gezellig.

Sparta Erik

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Op zondag 21 Augustus 2022 wordt deze inmiddels bij velen bekende toertocht gereden. 37 jaar geleden begonnen met een tiental motoren nu is dit evenement uitgegroeid tot een schitterende ontmoetingsplaats voor veteranen en klassieke motoren .

De start is om 11.00 uur bij Restaurant “ Grand Café De Korenmolen”

Kanaalweg 3 6961 LW Eerbeek.

Wilt u komen kijken of meerijden met natuurlijk een veteraan of klassieke motor dan kunt u voor-inschrijven bij Rinus Konink Hietveldweg 24 B 7361 AD in Beekbergen, of mailen naar m.konink8@outlook.com,  of tel.055-5062008.

Vóór 14 augustus zijn de kosten  €.8,00. Daarna kunt u alleen op de dag zelf, vanaf 09.30 uur nog inschrijven. Deelname kosten zijn dan €.10,00. Voor een ieder die de tocht heeft uitgereden is er een attentie, zolang de voorraad strekt.

Zondag 4 September
Drentherit

Organisatie Jan Vos in klazienaveen
Locatie: MC Black eagles,
Kamerlingswijk OZ 9 in Zwartemeer

Zondag 18 of 25 September
Twenterit

De Twenterit zal onder voorbehoud worden gehouden op zondag 18 of 25sept.

Verdere info volgt ook zsm.
Organisatie: Gerrit en Rina Krijgsman

Zaterdag 24 September