Agenda 2020.

De met een C gemerkte evenementen zijn Clubevenementen van de Sparta MC
De met D gemerkte evenementen is met Deelname door de Sparta MC.
Toevoeging C*en D*= meetellend voor de toercompetitie.
Van de met I gemerkte evenementen is bekend dat individuele Sparta MC leden deelnemen.
Deelnemers aan deze activiteiten zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het in bezit hebben van een geldig rijbewijs, een geldig en bij de motor behorend kenteken en een bij de motor behorende verzekering. De Sparta MC aanvaardt geen enkele verantwoording ten aanzien van overtredingen van bovenstaande- of andere aard.

Beste Spartanen,

Hierbij sturen we jullie onder voorbehoud van eventueel aangepaste Covid  19 regels’ het toerritten programma van de laatste maanden van 2020  van de Sparta motorclub. Vooraf ontvangen jullie van mij nog een mail als reminder. Graag WEL aanmelden i.v.m. de catering e.d. en tot ziens op 1 van de ritten.
Sparta Groet
Erik van Wijk