Bestuur Spartamotorclub

Voorzitter en eind redacteur Spartaan: Herman Wijnen,
e-mail: k.en.h.wijnen@gmail.com

Ik ben van het bouwjaar 1944 en al een verwoed motorrijder vanaf mijn 17e jaar toen ik zonder rijbewijs op mijn eerste motor rondreed! Wat was ik trots op mijn stalen ros. Ik ben al geruime tijd en met veel plezier lid van de Sparta Motorclub. Het is geen grote maar wel een fijne club. Ik bezit een Sparta 200 van 1950 waarop ik – meestal samen met mijn vrouw – vele tourritten met de club maak.                Groeten……..Herman

Secretaris: Antoinette Langereis,
E-mail:  secretaris@spartamotorclub.nl

Ik was 5 jaar, tussen vader en moeder in op de motor, lekker toeren!. Nu zelf al enkele jaren in bezit van het motor rijbewijs, altijd weer leuk om een ritje te maken op de mooie sparta motor.
Bij elke rit door Nederland vind ik steeds mooiere plekjes en dorpjes, dus mijn advies: blijven rijden!!!

Penningmeester/Ledenadministratie: Bob Dijkstra,
e-mail: bobday@kpnmail.nl

Goed idee, de penningmeester behoeft geen introductie..hij gaat over de centen!.

Bestuurslid/Onderdelenfonds: René Woning,
e-mail: schouw2@outlook.com

Ik verzorg het inkopen en verkopen van onderdelen.
Ben een fanatiek toerritten rijder en sleutelaar.
Ben in het bezit van:
Sparta 200cc 1951 en 53.
Sparta 250cc 1953
Sparta 125cc 1948.
Sparta twin met zijspan 1953.
Hulsman 125cc 1939 2x.

Toerritten
Erik van Wijk
erik.van.wijk@hetnet.nl

volgt

Ontwerp clubblad
Michel van den Berg kopijspartamc@outlook.com

Communicatie is een mooi vak en ik help mensen hier graag mee.
Zo doe ik dat ook voor de Sparta Motorclub.
Ik verzorg het clubblad voor de leden van de club!

Documentatie: Kees Ruijch,
e-mail: keesruijgh@me.com

Ik ben bij de oprichting van de Sparta Motorclub geweest en dat is nog te zien aan het lidnummer 7. Ik had al sinds 1987 een Sparta 125 cc met Villiersblok uit 1951 en kwam Dik Gijsbertsen jr. af en toe tegen bij ritjes in de omgeving.
Samen met mijn vader had ik hem gerestaureerd en dat was wel zo makkelijk want hij had vroeger een motor en bromfietszaak waar hij ook Sparta’s verkocht, het bewijs kwam ik enige jaren geleden in het Sparta-archief tegen. Mijn vrouw Netty rijdt ook al weer een tijdje op een 1940-er 125 cc JLO, die we reeds gerestaureerd hebben gekocht. Doordat ik geïnteresseerd ben in geschiedenis en archieven heb ik veel documentatie verzameld over Sparta en dan word je van zelf de vraagbaak binnen de club. Ik ben enige jaren secretaris geweest en vicevoorzitter en voorzitter geweest.

Evenementen: Peter Verkleij,
e-mail: peter_ingridverkleij@versatel.nl

Sinds 2005 lid en in het trotse bezit van twee Sparta motoren;
Victoria 250cc uit ’53  en Villiers 125cc uit ’49.
Tevens ben ik een fervent toerrit rijder en hoop nog vele kilometers te maken.
Door mijn beroep, dat met beurzen en evenementen te maken heeft, mag ik mij hier ook voor de club mee bezig houden.

Webmaster(s): Wim Nieuwhoff en Jan van Soelen,
e-mail: sparta@spartamotorclub.nl