Lid worden

Lid worden van de Sparta motorclub

De Sparta Motorclub is opgericht in 1993 en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland onder nummer 40483317. Jaarlijks worden er verschillende toerritten georganiseerd en wordt er gezamenlijk meegedaan aan verschillende door anderen georganiseerde activiteiten. Er is een clubdag en/of onderdelendag(en). Voor haar leden heeft de club documentatie beschikbaar en er is technische informatie te verkrijgen. Het clubblad ‘De Spartaan’ verschijnt vier maal per jaar. Er wordt een ledenlijst met het motorbezit up to date gehouden. Mocht men interesse hebben in deze lijst dan kan men deze opvragen bij de penningmeester tegen betaling van de kopie- en verzendkosten. 
De club kent clubleden, donateurs en gezinsleden. Donateurs betalen ten minste de jaarlijkse contributie van € 27,50 Voor gezinsleden geldt een jaarlijkse contributie van € 5 Voor alle drie geldt een eenmalig inschrijfgeld van € 2,50. Voor clubleden geldt het onderstaande:
Tussen 1 juli en 31 december betaalt men voor het lopende jaar € 16,25, dit is inclusief het eenmalige inschrijfgeld.
Betaling geschiedt door overmaking op giro NL25INGB0004935221 t.n.v. Sparta Motorclub Nederland te Apeldoorn, o.v.v. ‘contributie’.
Voor de privacy verklaring van de Spartamotorclub klik hier.
Om lid te worden vult u het onderstaande formulier in.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)
  Plaats een vinkje bij wat van toepassing is.
  De motor is origineel
  Gerestaureerd
  Ongerestaureerd
  In restauratie
  Motor rijdt
  Motor rijdt niet

  Akkoord privacy regelement

  Uw bericht