Lid worden van de Sparta motorclub

Wat doen wij

De Spartamotorclub is opgericht in 1993 en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland onder nummer 40483317. Jaarlijks worden er verschillende toerritten georganiseerd en wordt er gezamenlijk meegedaan aan verschillende door anderen georganiseerde activiteiten. Er is een clubdag en/of onderdelendag(en). Voor haar leden heeft de club documentatie beschikbaar en er is technische informatie te verkrijgen. Het clubblad ‘De Spartaan’ verschijnt vier maal per jaar. Er wordt een ledenlijst met het motorbezit up to date gehouden. Mocht men interesse hebben in deze lijst dan kan men deze opvragen bij de penningmeester tegen betaling van de kopie- en verzendkosten. 
De club kent clubleden, donateurs en gezinsleden.

Contributie

Leden betalen ten minste de jaarlijkse contributie van € 27,50 Voor gezinsleden geldt een jaarlijkse contributie van € 5 Voor alle geldt een eenmalig inschrijfgeld van € 2,50. Voor clubleden geldt het onderstaande:
Tussen 1 juli en 31 december betaalt men voor het lopende jaar € 16,25, dit is inclusief het eenmalige inschrijfgeld.

Betaling

Na betaling van de contributie ontvangt u z.s.m. een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot het “Leden” portaal op onze site waar u alle technische informatie vindt die de Spartamotorclub in bezit heeft en waar u ook verschenen clubbladen vindt.
Voor de privacy verklaring van de Spartamotorclub klik hier.
Om lid te worden vult u het onderstaande formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Plaats een vinkje bij wat van toepassing is
Bent u accoord met onze privacy regels (zie boven)
Scroll naar boven